parallax background

Margaréta Vendégház

Szeretettel várjuk
 

A Vadkerti-tó partján

Felújított, igényesen berendezett, téliesített apartmanházunkban kényelmesen pihenhet. A vendégház a Vadkerti-tó mellett, a vízparttól 3-400méterre található, csendes kis utcában.

Bérelhető apartmanok


Soltvadkerten, a Vadkerti-tó mellett alakítottuk ki vendégházunkat. A parttól 300méterre található, csendes utcában 6 szobás felújított apartmanházunkba várjuk kedves vendégeinket. A szobák légkondicionáltak, télen fűthetőek. Minden lakrészhez kis konyha, fürdőszoba, hálófülke, nappali és étkező, illetve kivülről redőnnyel zárható erkély tartozik.


A szobákban kábeltévé, és internet is elérhető.

Remek kikapcsolódásA Vadkerti-tó partján minden évben számos rendezvény várja a vendégeket. A tóparton felújított strand, öltözők, zárható értékmegőrző, számtalak kis gyorsétterem, fagyizó, lángosos, hamburgeres található. Helyi specialításaink egyike a Wimpi, amit mindenképp érdemes megkóstolni a parton.

SoltvadkertA tótól kicsit távolabb, a városban több helyi borászat borházzal is rendelkezik, egy kellemes nyári estén érdemes betérni hozzájuk is egy jó hűsítő soltvadkerti borozgatásra.

A Vadkerti borok méltán híresek, több borászunk is remek eredeményeket ér el évről évre, a neves borversenyeken.

Venyige ÉtteremSoltvadkert legismertebb és legjobb étterme a Venyige étterem Soltvadkert, Szentháromság u. 31. alatti címen található.

Étlapjuk izgalmas ételeket tartogat a betérő vendégeknek. Igazi vadkerti specialítás, ami más éttermeben nem kapható a Butrahalom, nem szabad kihagyni a kóstolását!


Vivamus in diam turpis


25

Quisque tortor

87

Éttermek a közelben

6

Televíziós szobák

41

Curabitur sit amet